Cattery La Maison des Chats


De Heilige Birmaan


Laatste nieuws

Nieuws\


Wij gaan verhuizen

15 februari 2019


Naar Haaften


Dit nummer vanaf

25 feb bereikbaar

Tel: 0418 649488Mobiel Iréne     

06-15012754


Mobiel Jeroen

06-52831951


Mijn cattery

Ik heb vanaf 1996 deze kleine Cattery, ik ben Iréne van de Beek en woon in het midden van het land. We hebben jaren op een appartement gewoond, inmiddels zijn we verhuisd maar een huis met een tuin, en onze kater heeft een mooi katerverblijf in onze tuin, met een nachthok, vloerverwarming, en een luikje naar zijn eigen buitenren.


Ik ben begonnen met 2 Heilige Birmaantjes van Cattery van het Aardsparadijs


Een seal point poes en een blue tabby kater, de seal point dame Lou-lou . Op 2 maart 2010 heeft Lou-Lou ons verlaten na een mooi en gezond leven. Ik ga haar missen, want deze dame had karakter. Ze deed niets wat ze niet wilde, zo verschrikkelijk leuk, ze mocht 14 jaar worden thanks meissie van me!!


Uit Lou-Lou is CH Maximus La Maison des geboren op 19 april 2003, begin april is hier zijn laatste nest geboren. Inmiddels is Maximus geholpen en met een kitten van Carmen Confettie Dangle verhuisd naar Dordrecht en daar hebben ze het erg leuk samen.


Carmen Confettie  Dangle is seal tortie point, dit is een poes met een verhaal, ik ben namelijk haar 3e personeel. En heeft in haar jonge leven veel te verwerken gekregen, maar gelukkig kwam Jocobyne haar tegen en heeft haar in huis gehaald. Maar daar was al 1 Birmaan Nisha een seal point en ze werden snel vrienden. Haar zoon werd allergisch, en wij kwamen per ongeluk langs, en viel ik als een blok voor de Tortie, dus je snapt het 2 weken later had ik er 2 bij. Met Nisha had ik iets minder geluk tijdens de 2de zwagerschap is het erg fout gegaan, en is mijn meisje overleden.


Vanaf  half december 2012 hebben we een chocolate point meisje bij , Hot Spice Smuggs Pride.

Onze kleine meid is inmiddels SC geworden, we zijn super trots op haar.


In maart 2015 hebben we 1 van onze kittens gehouden. Migeul zoon van Joline of Midway. Miguel is een van onze dekkaters.


In september 2015 hebben we een blue tortie meisje uit België erbij; Ghaïsha van ‘t Rozenrijk.


SC Gucci La Maison des Chats heeft ons op 4 december 2015 geheel onverwachts verlaten, RIP lieve Gucci


Op 24 december 2016 is Kymco Jasper Jr de Luro bijons komen wonen, we spreken onze dank uit naar Marja van cattery de Luro. We zijn erg blij met hem, en de eerste kittens zijn inmiddels van hem geboren.


In de zomer van dit jaar hebben we in onze cattery wat moeten wisselen, en wat nieuw bloed aangeschaft.

We hebben een nieuwe jong mannetje uit luxemburg geboren op 17 april 2017, Ikarus Charusheela, we zijn Nicole van Cattery Charusheela erg dankbaar voor het vertrouwen in onze cattery. In de zelfde periode is D’Arya Elegance bij ons komen wonen, D’Arya geboren in Belgie op 17 april 2017 . Onze dank gaat uit naar Carina Garré en Benny van Buggenhout van cattery Elegance en zijn erg dankbaar voor het vertrouwen in ons.